top of page

Høj tindinger? Get over it!


Hvorfor er det et problem?

Ingen i verden er fysisk hæmmet af at have høje tindinger. Ingen, ud over manden selv, tænker på den tynde top. ‘What´s all the fuss about then?’ Måske er det fordi, der er problemer med damerne? Det tror jeg nu ikke. I hvert fald kun hvis manden selv har et problem med sit udseende. Det spændende job gives nok heller ikke til anden side på grund af hårtab.

Nej, problemet er i virkeligheden kun psykisk, og hvem er bedre til at løse det problem, end os selv? Ingen.

Accept og fokus

For at kunne acceptere nogle af de ting, som for visse personer hører med til at blive ‘en rigtig voksen mand’, må man fjerne fokus fra problemet. Fokusloven har stor betydning for, hvordan vi reagerer og tænker i forskellige situationer. Kort sagt lyden den, at det, du fokuserer på, vil vokse (det virker desværre ikke på dit hår). Hvis du retter fokus mod dine høje tindinger eller et begyndende hårtab, vil dit problem fylde mere og mere i dit hoved, og du vil ikke kunne acceptere din situation. Fokuser i stedet på nogle af de gode ting ved dig selv. Du har måske en ren hud, en flad mave eller et tæt skæg? Hiv fat i noget af det, de andre mænd misunder dig for.

Korrekt pleje

Når først der er styr på, hvad der sker mellem ørerne - hvilket er lettere sagt end gjort - skal man selvfølgelig også have styr på, hvad der foregår uden for hovedet. Spørg din frisør til råds, når der skal vælges frisure og brug lidt penge på at blive klippet et ordentligt sted. Det kan godt være, der ikke er meget hår tilbage, og lige præcis derfor er det vigtigt, at det bliver klippet rigtigt!

Ud over klipningen skal du selvfølgelig også bruge de rigtige produkter til dit hår. Du kan bruge en shampoo til tyndt hår, hvis du vil, men den store forskel ligger i, hvilke stylingprodukter, du benytter dig af. Jeg kan varmt anbefale et produkt kaldet saltvandsspray. Det sprøjtes i håret, mens dette stadig er vådt, og en kortvarig føntørring vil herefter få håret til at virke meget tykkere.

Det kan være, I tænker: ‘Hold nu op Filip, det fungerer jo ikke’, men hertil vil mit svar være: ‘Prøv det, før du fælder dommen - for jo, det virker.’ Når håret er helt tørt, og du føler den øgede tykkelse, kan du så style med voks, som du plejer. Uanset om du føntørrer eller ej, bør du altid vente med at finpudse frisuren, til håret er helt tørt. Jeg anbefaler også at gøre brug af en hård og mat voks, da den skaber et mere fyldigt look.

Du kan læse om, hvordan du føntørrer dit hår korrekt, ved at læse mit første blogindlæg ‘Føntør dit hår mand!’, og hvis du har spørgsmål til teksten, er du velkommen til at rette henvendelse pr. mail eller i min salon.

Featured Posts

Alt matriale er skrevet og tegnet af Filip Poulsen.
Matrialet må ikke benyttes af andre, uden særlig tilladelse

Archive
Follow Us
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page