top of page

Blind-cut, den kreative klipning


Det er mig en stor ære som den første i Danmark, at kunne præsentere min nye behandlingsform - Blind-cut.

Efter mange måneders hård træning og ikke mindst med mange modige modellers hjælp, er konceptet Blind-cut nu endelig på prislisten i salonen. Blind-cut er en naturlig klippeform som tillader hænderne at arbejde frit, uden øjnenes kreativitetsslørende blik. Der gives frit løb for kreativiteten og du vil kunne mærke en stor forandring i dit hår.

I hele april måned vil der være 50% rabat på Blind-cuts når der bestilles forud. Vær ikke bange! Konceptet er afprøvet på mere end 100 modeller og ingen af dem er kommet tilbage til salonen - for at få lavet det om.

Vi glæder os til at se dig i salonen. :D

Featured Posts

Alt matriale er skrevet og tegnet af Filip Poulsen.
Matrialet må ikke benyttes af andre, uden særlig tilladelse

Archive
Follow Us
Search By Tags
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page