Blind-cut, den kreative klipning

April 1, 2015

Det er mig en stor ære som den første i Danmark, at kunne præsentere min nye behandlingsform - Blind-cut. 

 

Efter mange måneders hård træning og ikke mindst med mange modige modellers hjælp, er konceptet Blind-cut nu endelig på prislisten i salonen. Blind-cut er en naturlig klippeform som tillader hænderne at arbejde frit, uden øjnenes kreativitetsslørende blik. Der gives frit løb for kreativiteten og du vil kunne mærke en stor forandring i dit hår. 

 

I hele april måned vil der være 50% rabat på Blind-cuts når der bestilles forud. Vær ikke bange! Konceptet er afprøvet på mere end 100 modeller og ingen af dem er kommet tilbage til salonen - for at få lavet det om.

 

Vi glæder os til at se dig i salonen. :D

 

Please reload

Featured Posts

Alt matriale er skrevet og tegnet af Filip Nygaard.

Matrialet må ikke benyttes af andre uden særlig tilladelse

February 22, 2018

January 23, 2018

December 7, 2016

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square